YILBAŞI GECESİ ZİYARETLERLE GEÇTİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş 2018‘in son saatlerinde kentin huzuru ve güvenliği için emniyet ve jandarma kontrol noktalarında görev yapan kamu görevlilerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Başkan Engin Tekintaş 2018’in son saatlerinde ilk olarak emniyet ve jandarma kontrol noktalarını ziyaret etti. Başkan Engin Tekintaş’a teşekkür eden emniyet güçleri ise yeni yıl öncesinde yapılan ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ve bu ziyaretin kendilerine moral verdiğini söyledi.

Yeni yıl ziyaretlerini sağlık kuruluşlarında sürdüren Başkan Engin Tekintaş Ordu Valisi Seddar Yavuz ile birlikte Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeği Baran Alparslan Öztürk’ü ve ailesini ziyaret etti.

Vali Seddar Yavuz’la birlikte son olarak Boztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret eden Başkan Tekintaş burada da görevli doktor, hemşire, sağlık personeli ve memurlara karanfil vererek yeni yıllarını kutladı. Tedavi gören hastaları da ziyaret eden heyet, hastalara ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*