”FATSA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR”

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine 2 ay gibi az bir zaman kaldı. AK Parti ile MHP’nin yapacağı ittifak ile kimi adaylar açıklanırken, henüz açıklanmayan adaylarda mevcut. İlçe adaylarının açıklanmadığı bir ilde Ordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 Ocak’ta yapacağı aday tanıtım toplantısıyla AK Parti’nin ve MHP’ye verilen 2 ilçe belediyesi adaylarının tanıtımı yapılacak.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde de Fatsa Belediye Başkanlığı için aday adayının kim olacağı dört gözle bekleniyordu. Yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Fatsa’nın adayının AK Parti’den çıkacağı belirlendi. MHP’den aday adayı olan ancak ittifak adayının AK Parti’den çıkacak olması üzerine adaylıktan geri çekilen Murat Kaçak için ise Fatsa halkı büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Kendini Fatsa’ya adamış olan Murat Kaçak, MHP’den aday olarak gösterilmedi. Bu durum karşısında hayal kırıklığı yaşayan Fatsalılar, sosyal medya hesapları üzerinden Kaçak’a moral paylaşımlarında bulundu. İşte bunlardan biri. Küçük kız çocuğu yaptığı bozkurt işaretiyle Murat Kaçak’a sevgisini dile getirdi. Bir başka video ise, Kaçak’ın Fatsa’ya duyduğu sevginin göstergesi adeta.

Bu durum karşısında Murat Kaçak ile yaptığımız telefon görüşmesinde, ittifak adayları olacak AK Parti adayının kim olacağının açıklanmasının ardından ona göre tavır göstereceklerini belirtti.

Kendisine sosyal medyadan gelen birçok destek paylaşımlarının bulunduğunu ifade eden Kaçak: ‘’Fatsa hayal kırıklığı yaşıyor’’ dedi. Kaçak, açıklanacak adayın ‘’Fatsa’ya yakışır bir aday mı olacak?’’ sorusuna karşılık bulmasını istedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*