ALTINORDU BELEDİYESİNDE TÖREN HEYECANI YAŞANDI

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören seçim çalışmaları kapsamında Altınordu Belediyesini ziyaret etti. Personeller tarafından heyecanla karşılanan Aşkın Tören, Belediyede işlem için bulunan Altınorduluların kandilini kutladı.

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören Altınordu Belediyesini ziyaret etti. Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan tarafından karşılanan Tören, Belediyenin tüm birimlerine ziyarette bulundu. Belediye personellerinin tek tek elini sıkan ve tanışan Aşkın Tören, personellerle sohbet etti, istişarelerde bulundu. Aşkın Tören belediye çalışanları tarafından heyecanla karşılandı. Tören belediyede işlemlerini gerçekleştirmek için bulunan vatandaşlarla da sohbet etti, Regaib kandillerini  kutladı.

Birimleri ziyaret eden Aşkın Tören daha sonra Başkan Tezcan ve Belediye Başkan Yardımcıları ile bir araya geldi. Belediyenin çalışmaları konuşuldu, istişareler gerçekleştirildi. Aşkın Tören daha sonra Belediyeden ayrıldı. Belediye ziyaretinin ardından esnafı ziyaret edip, halkla sohbet eden Tören 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedi. Tören akşam saatlerinde ise Eyüplü mahallesi sakinleri ile geniş katılımla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*