ORDU’DA FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ YAPILDI

ORDU’DA FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ YAPILDI

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinlikleri Ordu Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında düzenlediği spor oyunları Ordu’da düzenlendi. Saat 10:30’da başlayan programa Protokol üyeleri, sporcular, antrenörler, aileler, gençlik liderleri ve gençlik spor il müdürlüğü çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Altınordu Atatürk Spor Salonunda +1 Masa tenisi Turnuvası etkinliği düzenlendi.

Farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinliğe Down Sendromlu birey ve çocuklar ile kurum ve kuruluşların katılım sağladığı organizasyonda toplumsal farkındalık oluşturmak, ayrımcılık, önyargıya maruz kalmasını önlemek ve eğitimin önemine dikkat çekmek için +1 Masa Tenisi Turnuvası etkinliği gerçekleştirildi. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde tüm down çocuk ve bireylere sertifikaları protokol tarafından takdim edildi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Ortak çalışma ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikte, duyarlılıklarından dolayı 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen +1 Masa Tenisi Turnuvası’na katılım sağlayan tüm kurum, kuruluş öğrenci ve ailelerimize çok teşekkür ederiz. +1 Hayatta Bizde Varız” dedi.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*