PERŞEMBE İLÇESİ KACALI MAHALLESİ FATİH CADDESİNİN ALT YAPISI YENİLENİYOR

PERŞEMBE İLÇESİ KACALI MAHALLESİ FATİH CADDESİNİN ALT YAPISI YENİLENİYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) içme suyu ve alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Perşembe ilçesi Kacalı Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde; içme suyu ve kanalizasyon hatlarının boruları yetersiz kalmakta ve ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle sık sık arızalar meydana gelmekteydi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ in talimatları doğrultusunda OSKİ Genel Müdürlüğü bölgenin içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını çözecek çalışmalara başladı.


FATİH CADDESİNE İLK KAZMA VURULDU
Perşembe ilçesi Kacalı Mahallesi Fatih Caddesinde mevcut içme suyu ve kanalizasyon hatlarının boru çapları yetersiz kaldığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu için bölge halkı içme suyu ve alt yapı sorunu yaşamaktaydı. Bu nedenle Kacalı Mahallesi Fatih Caddesinin sorunlarını çözecek yatırım çalışmasına başlandı. Toplam 950 metre içme suyu hattının 450 metrelik bölümündeki çalışmalar tamamlandı. Yine toplam 800 metre kanalizasyon hattının 450 metrelik bölümündeki çalışmalar da tamamlandı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*